Gå til Plæneservice
Menu
Skov:

Hvorfor ikke gøre dit skovarbejde lettere med det rigtige værktøj?
Hos Motorcentrum finder du et stort udvalg af maskiner og redskaber fra de fleste større producenter, så du hurtigt og nemt kan sætte i gang.

Renholdelse

Motorcentrum vil gerne bidrage til en lettere arbejdsgang for dig, som har til opgave at renholde en park eller udendørsarealer, så du kan løse din opgave som en leg både forår, sommer, efterår og vinter. Vi kan bidrage til dette igennem kvalificeret vejledning til valg af de rette haveredskaber og til kyndig service af dine havemaskiner, hvad enten de er til for at holde styr på blade, haveaffald, grus eller sne. Besøg os til en snak om dit behov – så finder vi sammen den rette løsning for dig.

Vedligehold en hel park med samme værktøj gennem vores kombisystem | Motorcentrum

Kombisystem

Hvis man varetager vedligeholdelsen af en hel park eller en større have, kan det være en fordel at kunne løse flere opgaver med samme maskine. Derfor rådgiver vi gerne i kombisystemer. I et kombisystem udvælges de redskaber, som passer til de forskellige behov du må have. Det kan blandt andet være græsslåning, fejning, afgrening, kultivering og/eller noget helt andet. Selvom det kan lyde af meget, er et kombisystem nemt at opbevare og transportere, fordi flere maskiner pludselig kan blive til en.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Gør rengøringen af park mere effektiv med løvblæsere | Motorcentrum

Løvblæsere/-sugere

Efterårets røde blade er smukke, når de hænger på træerne. Men når de falder af og fylder plæner og stier, mister de charmen. Derfor er en løvblæser - eller løvsuger, som vi også kalder den – et uundværligt haveredskab. En løvsuger fjerner blade i en fart, og efterlader en flot og præsentabel have og park. Vi står selvfølgelig altid til rådighed med kyndig og professionel vejledning, når du skal vælge blandt de mange maskiner hos Motorcentrum.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Find det rette batteriprodukt til opgaven | Motorcentrum

Batteriprodukter

Vil du have miljøet med i tankerne, når du arbejde med havemaskiner, så har vi et bredt udvalg af batteridrevne havemaskiner, der opfylder ønsket. Vores batteriprodukter opfylder nemlig alle miljøkrav uden at gå på kompromis med ydeevnen. Vi giver altid kyndig rådgivning og vejleder dig til de batteriprodukter, som afdækker dit behov bedst muligt.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: