Gå til Plæneservice
Menu
Skov:

Hvorfor ikke gøre dit skovarbejde lettere med det rigtige værktøj?
Hos Motorcentrum finder du et stort udvalg af maskiner og redskaber fra de fleste større producenter, så du hurtigt og nemt kan sætte i gang.

Flishugning og brændekløvning

Hos Motorcentrum har vi et bredt udvalg af maskiner, som er ideelle at anvende i arbejdet med træ. Om det er de helt store eller de mindre opgaver, har vi redskabet til dit skovarbejde. Vi yder giver professionel rådgivning om skovarbejde samt sælger og servicerer motorsave, kompostkværne og flishuggere. Vi stræber altid efter at afdække individuelle behov, så arbejdet i marken bliver legende let for dig.

Find kompostkværne/flishugger der egner sig til park arbejde | Motorcentrum

Kompostkværne/Flishuggere

Med en kompostkværn – også kaldet flishugger – kan du omdanne haveaffald til brugbar kompost for haven. Om haveaffaldet består af græs, hækaffald, hårdt træ, grene eller sågar grøntsager, kan en kompostkværner forvandle det til gødning, som kan være værdifuld for resten af parken eller haven. Hos Motorcentrum kan vi råde og vejlede om kompostkværne, eller flishuggere, uanset størrelse eller hvilket behov der skal afdækkes. Flishuggere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Effektiviser dit park arbejde med en brændekløver | Motorcentrum

Brændekløvere

Når der skal kløves brænde i større mængder, kan det være rart at bruge andre haveredskaber end øksen. Det bliver hurtigt hårdt arbejde for dig. Hos Motorcentrum udbyder vi derfor et stort udvalg af brændekløvere, save- og kløveanlæg og flere til, så dit arbejde kan blive mindre opslidende.

Vi importerer kvalitetsmaskiner fra Tyskland for at give vores kunder de bedste forudsætninger for brændekløvning. Brændekløvere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: