Gå til Plæneservice
Menu
Skov:

Hvorfor ikke gøre dit skovarbejde lettere med det rigtige værktøj?
Hos Motorcentrum finder du et stort udvalg af maskiner og redskaber fra de fleste større producenter, så du hurtigt og nemt kan sætte i gang.

Beskæring/trimning

Med de rette havemaskiner kan du med lethed holde udendørsarealerne i topform. Kyndig vejledning er i højsædet hos Motorcentrum, og hos os kan du altid finde svarende på dine spørgsmål. Vi assisterer dig gerne i udvælgelsen af det rigtige produkt, hvad enten dit behov er indenfor motorsave, hækkeklippere, græstrimmere, buskryddere eller kombisystemer. Vi har et bredt maskinudvalg og et indgående kendskab til markedets produkter – derfor er vi altid klædt på til at vejlede til løsningen af dit unikke behov.

Se vores store udvalg af motorsave | Motorcentrum

Motorsave

Når parkens skove skal beskæres, er den rette motorsav et must. I håndholdt havearbejde er det afgørende for både resultat og arbejdsglæde, at man arbejder med den rette motorsav. Vi ved, at det er vigtigt at have en præsentabel virksomhedshave eller en flot park, og derfor står vi altid til rådighed med kvalificeret rådgivning omkring motorsave. Vores sortiment af motorsave dækker over alt fra kraftfulde maskiner til mindre save.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vi har et stort udvalg af græstrimmere/buskryddere | Motorcentrum

Græstrimmere/buskryddere

Både græstrimning og buskrydning kræver råd og vejledning, når det kommer til professionelt afvibrerede maskiner. Buskryddere og græstrimmere kan anvendes til triming af al slags græs, rydning af krat og buske og/eller ukrudt. Hvad end behovet måtte være, kan vi være behjælpelige med at finde den rette græstrimmer eller buskrydder. Derudover rådgiver vi også om hjælpemidler, seletøj samt justering af al tilbehør, som er relevant i arbejdet med græstrimmer og buskrydder.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vedligehold en hel park med samme værktøj gennem vores kombisystem | Motorcentrum

Kombisystem

Hvis man varetager vedligeholdelsen af en hel park eller en større have, kan det være en fordel at kunne løse flere opgaver med samme maskine. Derfor rådgiver vi gerne i kombisystemer. I et kombisystem udvælges de redskaber, som passer til de forskellige behov du må have. Det kan blandt andet være græsslåning, fejning, afgrening, kultivering og/eller noget helt andet. Selvom det kan lyde af meget, er et kombisystem nemt at opbevare og transportere, fordi flere maskiner pludselig kan blive til en.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Gør arbejdet nemmere med forskellige batteriprodukter | Motorcentrum

Batteriprodukter

Motorcentrum er den professionelle sparringspartner indenfor batteridrevne havemaskiner. Batteriprodukterne opfylder alle miljøkrav og har samtidig en stærk ydeevne til enhver opgave uanset størrelse. Du kan komme tættere på et godt arbejdsmiljø med et batteriprodukt fra Motorcentrum.
NB: En motorsav på batteri i dag har en ydeevne der svarer til en benzindrevet motorsav på 35 cm. Mindre vægt, mindre støj – samme ydeevne.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Redskaber til beskæring | Motorcentrum

Beskæring

Hos Motorcentrum har vi et stort udvalg af sakse og save til beskæring. Vores udvalg omfatter både manuelle sakse og sakse på batteri. Håndholdte, med teleskop, til klatring eller til specialopgaver - som at klippe roser uden at stikke sig.

Til den professionelle bruger anbefaler Motorcentrum det japanske ARS, som med deres helt unikke kromoverflade og konstruktion gør beskærearbejdet til en sand fornøjelse. Besøg Motorcentrum og afprøv selv saksen - den du aldrig vil glemme.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: