Gå til Plæneservice
Menu
Park:

Hos Motorcentrum i Silkeborg har vi haveredskabet og havemaskinen til at holde parker og plæner flotte.

At pleje en park kræver det rette udstyr og med havemaskiner til græsslåning og hækklipning, gør du arbejdet til en leg.

Robotplæneklipper

Motorcentrum gør græsslåning nemt og ukompliceret. Uanset om græsarealet er fladt, skråt, tørt eller vådt, har vi den rette løsning til at holde græsset velklippet hele sæsonen uanset vind og vejr. Vi står klar til at hjælpe med valg af model til enten parken eller boldbanen, så du kan være sikret gode slutresultater.

Få en ALL INCLUSIVE løsning

Har I et stort græsareal foran jeres virksomhed, som I gerne vil have til at fremstå nyslået, perfekt og indbydende hver dag? Ingen behov for at ansætte en gartner eller tilkøbe græsklipning hver uge – en robotplæneklipper er i aktion hver dag og sikrer et perfekt udseende hele sommeren igennem.
Du kan som professionel kunde, erhvervsvirksomhed, kirke, kommune eller lignende købe en komplet løsning for græsklipning. Du betaler det månedlige girokort og Motorcentrum leverer:

  • Opsætning af robotplæneklippere
  • Igangsætning af robotplæneklippere når græsset starter med at gro
  • Driftsopgaver igennem hele sæsonen
  • Fjernovervågning af maskinernes drift og igangsætter maskiner ved driftstop indenfor 24 timer
  • Servicering af maskinerne i vinterperioden

En aftale om græsklipning med Motorcentrum kan strække sig over 3 eller 5 år.

Ring og book et uforpligtende konsulentbesøg, så kigger vi på opgaven og giver jer et godt tilbud.

Find den rette park robotplæneklipper | Motorcentrum

Robotplæneklipper

Hos Motorcentrum stiller vi os til rådighed og ser gerne på potentialet ved at skifte til robotplæneklipning. Med udgangspunkt i jeres maskinpark og aktuelle omkostninger giver vi et bud på den mulige besparelse, som er at hente gennem køb og efterfølgende service af en robotplæneklipper. Vi tilbyder også flådestyringsprogrammer, som skaber overblik og kan styre flere robotter på samme tid – alt sammen med fokus på at frigive tid til andre opgaver.

Kontakt os for rådgivning