Gå til Plæneservice
Menu
Park:

Hos Motorcentrum i Silkeborg har vi haveredskabet og havemaskinen til at holde parker og plæner flotte.

At pleje en park kræver det rette udstyr og med havemaskiner til græsslåning og hækklipning, gør du arbejdet til en leg.

Renholdelse

Motorcentrum er den professionelle partner, når parken skal skinne.  

Skal din park eller din virksomheds have stå knivskarpt gennem alle årstider, finder du de rette haveredskaber til opgaver inden for renholdelse hos Motorcentrum. Vi er kompetente rådgivere, og har din havemaskine brug for service, klarer vi også den.

Rengør din park med en løvsuger | Motorcentrum

Løvblæsere/-sugere

Når en park eller have skal renholdes, er en løvblæser – eller løvsuger – næsten altid et must. En løvblæser fjerner hurtigt og effektivt de irriterende blade og haveaffald. Hos Motorcentrum får du professionel sparring, så du altid går herfra med den havemaskine, der passer bedst til dit behov.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Nem salt/grusning med de rette redskaber | Motorcentrum

Salt/grusning

I renholdelse er saltning og grusning et vigtigt element – særligt om vinteren. Fastmonteret eller trukken, roterende tallerken eller udlægger, manuel indstilling eller automatisk reguleret. Motorcentrum finder løsningen på udlægning af salt, grus eller gødning.Også når det gælder spredere til at gå bagved i plast eller rustfri. Vi hjælper dig til de rette værktøjer, så du med lethed kan klare opgaven.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Mange forskellige fejemaskiner til renholdelse af park | Motorcentrum

Fejemaskiner

Har man ansvar for renholdelse af en hel park eller et andet stort udendørsareal, kan en lille kost og håndkraft virke som et uoverskueligt projekt. En fejemaskine er måske løsningen. I vores udvalg af fejemaskiner findes nogen, som udelukkende fungerer som koste eller som kan løse en lang række opgaver både sommer og vinter. Opgaver som jordfræsning, stennedlægning, rivning af grusarealer og mange flere.

Uanset om det er fortovet eller anden vej, der står for skud, rådgiver vi dig til at finde den rette fejemaskine såvel som et komplet feje-/sugeanlæg – klassens kraftigste fra Lindholdt maskiner monteret på Vitra redskabsbære.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Effektiv ukrudtsbekæmpelse | Motorcentrum

Ukrudtsbekæmpelse

Ukrudtsbekæmpelse behøver ikke være lig med kemisk bekæmpelse. Ukrudtsbekæmpelse kan lige så vel foretages med en ukrudtsbrænder fra serien WeedControl, så du kan reducere dit gasforbrug med op til 60% - godt for både miljø og pengepungen. Alle vores ukrudtsbrændere er DG godkendt af Danmarks Gasmateriel Prøvning.

Ukrudt kan desuden også bekæmpes med mekanisk fjernelse med en specialmaskine fra AS Motor. En alt-i-en arbejdsgang til fjernelse og opsamling – det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om, at løse sten mm. flyver omkring.

Læs mere om modellerne her 

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: