Gå til Plæneservice
Menu
Park:

Hos Motorcentrum i Silkeborg har vi haveredskabet og havemaskinen til at holde parker og plæner flotte.

At pleje en park kræver det rette udstyr og med havemaskiner til græsslåning og hækklipning, gør du arbejdet til en leg.

Træ og skov

Hos Motorcentrum har vi et bredt udvalg af maskiner, som er ideelle at anvende i arbejdet med træ. Om det er de helt store eller de mindre opgaver, har vi redskabet til dit skovarbejde. Vi yder giver professionel rådgivning om skovarbejde samt sælger og servicerer motorsave, kompostkværne og flishuggere. Vi stræber altid efter at afdække individuelle behov, så arbejdet i marken bliver legende let for dig.

Se vores store udvalg af motorsave | Motorcentrum

Motorsave

Når parkens skove skal beskæres, er den rette motorsav et must. I håndholdt havearbejde er det afgørende for både resultat og arbejdsglæde, at man arbejder med den rette motorsav. Vi ved, at det er vigtigt at have en præsentabel virksomhedshave eller en flot park, og derfor står vi altid til rådighed med kvalificeret rådgivning omkring motorsave. Vores sortiment af motorsave dækker over alt fra kraftfulde maskiner til mindre save.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vi har et stort udvalg af græstrimmere/buskryddere | Motorcentrum

Græstrimmere/buskryddere

Både græstrimning og buskrydning kræver råd og vejledning, når det kommer til professionelt afvibrerede maskiner. Buskryddere og græstrimmere kan anvendes til triming af al slags græs, rydning af krat og buske og/eller ukrudt. Hvad end behovet måtte være, kan vi være behjælpelige med at finde den rette græstrimmer eller buskrydder. Derudover rådgiver vi også om hjælpemidler, seletøj samt justering af al tilbehør, som er relevant i arbejdet med græstrimmer og buskrydder.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vedligehold en hel park med samme værktøj gennem vores kombisystem | Motorcentrum

Kombisystem

Hvis man varetager vedligeholdelsen af en hel park eller en større have, kan det være en fordel at kunne løse flere opgaver med samme maskine. Derfor rådgiver vi gerne i kombisystemer. I et kombisystem udvælges de redskaber, som passer til de forskellige behov du må have. Det kan blandt andet være græsslåning, fejning, afgrening, kultivering og/eller noget helt andet. Selvom det kan lyde af meget, er et kombisystem nemt at opbevare og transportere, fordi flere maskiner pludselig kan blive til en.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Gør arbejdet nemmere med forskellige batteriprodukter | Motorcentrum

Batteriprodukter

Motorcentrum er den professionelle sparringspartner indenfor batteridrevne havemaskiner. Batteriprodukterne opfylder alle miljøkrav og har samtidig en stærk ydeevne til enhver opgave uanset størrelse. Du kan komme tættere på et godt arbejdsmiljø med et batteriprodukt fra Motorcentrum.
NB: En motorsav på batteri i dag har en ydeevne der svarer til en benzindrevet motorsav på 35 cm. Mindre vægt, mindre støj – samme ydeevne.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Find kompostkværne/flishugger der egner sig til park arbejde | Motorcentrum

Kompostkværne/Flishuggere

Med en kompostkværn – også kaldet flishugger – kan du omdanne haveaffald til brugbar kompost for haven. Om haveaffaldet består af græs, hækaffald, hårdt træ, grene eller sågar grøntsager, kan en kompostkværner forvandle det til gødning, som kan være værdifuld for resten af parken eller haven. Hos Motorcentrum kan vi råde og vejlede om kompostkværne, eller flishuggere, uanset størrelse eller hvilket behov der skal afdækkes. Flishuggere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Effektiviser dit park arbejde med en brændekløver | Motorcentrum

Brændekløvere

Når der skal kløves brænde i større mængder, kan det være rart at bruge andre haveredskaber end øksen. Det bliver hurtigt hårdt arbejde for dig. Hos Motorcentrum udbyder vi derfor et stort udvalg af brændekløvere, save- og kløveanlæg og flere til, så dit arbejde kan blive mindre opslidende.

Vi importerer kvalitetsmaskiner fra Tyskland for at give vores kunder de bedste forudsætninger for brændekløvning. Brændekløvere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: