Gå til Plæneservice
Menu
Park:

Hos Motorcentrum i Silkeborg har vi haveredskabet og havemaskinen til at holde parker og plæner flotte.

At pleje en park kræver det rette udstyr og med havemaskiner til græsslåning og hækklipning, gør du arbejdet til en leg.

Jordbearbejdning

Når havearbejdet strækker sig over en hel park eller andre større arealer, kan det være en lettelse med en hjælpende hånd i form af en havemaskine. Uanset om du skal bruge en mosfjerner eller en havefræser, finder du det hos Motorcentrum.

Park fræsere til jordvending | Motorcentrum

Fræsere

Ønsker man det bedste udbytte for sit havearbejde i parken, kræver det, at jorden vendes jævnligt. Skal dette gøres manuelt, kræver det mange timers hårdt arbejde. Derfor anbefaler vi dig, at disse arbejdsopgaver varetages med en fræser. Tidsbesparende og særdeles effektivt for din arbejdsgang. Vi har fræsere til alt fra den lille urtehave til de større arealer. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan få dit behov afdækket i en fart.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Brug en vertikalskærer/mosfjerner til effektiv vedligehold | Motorcentrum

Vertikalskære/mosfjernere

Den ideelle græsplæne indeholder sjældent – nok nærmere aldrig – mos og ukrudt. At holde en pæn græsplæne kræver en del arbejde at vedligeholde, og derfor kan en vertikalskære eller mosfjerner være en god hjælpende hånd.

Desuden kan en plænelufter fjerne ukrudt, mos og gammelt græsafklip i en fart. Plæneluftning øger optagelse af næringsstoffer og gør plænen mere modstandsdygtig i perioder med meget regn. Derved sikres græsplænen en lang levetid.

Er du på udkig efter en vertikalskære, findes disse i forskellige bredder og varianter – med eller uden fremtræk, og til at trække efter en traktor.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Nem kantskæring med de rette redskaber | Motorcentrum

Kantskæring

Motorcentrum har løsninger der er såvel håndholdte som selvkørende, når det kommer til kantskæring. I arbejdet med kantskære, vælger man, om græskanten skal blive liggende, fræses væk i samme arbejdsgang eller skæres af og lægges til side. Få rådgivning om både funktion og anvendelse af din nye kantskærer hos Motorcentrum.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: