Gå til Plæneservice
Menu
Park:

Hos Motorcentrum i Silkeborg har vi haveredskabet og havemaskinen til at holde parker og plæner flotte.

At pleje en park kræver det rette udstyr og med havemaskiner til græsslåning og hækklipning, gør du arbejdet til en leg.

Håndholdte produkter

Når alle dele af parken skal vedligeholdes, hvad end det er græsset, buskene eller træerne, har vi hos Motorcentrum et stort udvalg af håndholdte havemaskiner, som kan løse dine opgaver.

Vores håndholdte produkter er af højeste kvalitet, og vi kan rådgive dig om alt fra type og kraft til ydeevne og alt derimellem. Det vigtigste for os er, at du går herfra med den løsning, som passer dig og dit behov bedst.

Se vores store udvalg af motorsave | Motorcentrum

Motorsave

Når parkens skove skal beskæres, er den rette motorsav et must. I håndholdt havearbejde er det afgørende for både resultat og arbejdsglæde, at man arbejder med den rette motorsav. Vi ved, at det er vigtigt at have en præsentabel virksomhedshave eller en flot park, og derfor står vi altid til rådighed med kvalificeret rådgivning omkring motorsave. Vores sortiment af motorsave dækker over alt fra kraftfulde maskiner til mindre save.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vedligehold din park med de bedste hækkeklippere | Motorcentrum

Hækkeklippere

For at skabe det bedste resultat hver gang med en hækkeklipper, er der en række elementer, som er afgørende at være bevidst om. Det er emner, som vi er kompetente i at rådgive om, når det handler om både ergonomi, vibrationstal, ydeevne og alsidig brug af hækkeklipperen.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vi har et stort udvalg af græstrimmere/buskryddere | Motorcentrum

Græstrimmere/buskryddere

Både græstrimning og buskrydning kræver råd og vejledning, når det kommer til professionelt afvibrerede maskiner. Buskryddere og græstrimmere kan anvendes til triming af al slags græs, rydning af krat og buske og/eller ukrudt. Hvad end behovet måtte være, kan vi være behjælpelige med at finde den rette græstrimmer eller buskrydder. Derudover rådgiver vi også om hjælpemidler, seletøj samt justering af al tilbehør, som er relevant i arbejdet med græstrimmer og buskrydder.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vedligehold en hel park med samme værktøj gennem vores kombisystem | Motorcentrum

Kombisystem

Hvis man varetager vedligeholdelsen af en hel park eller en større have, kan det være en fordel at kunne løse flere opgaver med samme maskine. Derfor rådgiver vi gerne i kombisystemer. I et kombisystem udvælges de redskaber, som passer til de forskellige behov du må have. Det kan blandt andet være græsslåning, fejning, afgrening, kultivering og/eller noget helt andet. Selvom det kan lyde af meget, er et kombisystem nemt at opbevare og transportere, fordi flere maskiner pludselig kan blive til en.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Rengør din park med en løvsuger | Motorcentrum

Løvblæsere/-sugere

Når en park eller have skal renholdes, er en løvblæser – eller løvsuger – næsten altid et must. En løvblæser fjerner hurtigt og effektivt de irriterende blade og haveaffald. Hos Motorcentrum får du professionel sparring, så du altid går herfra med den havemaskine, der passer bedst til dit behov.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: