Gå til Plæneservice
Menu
Park:

Hos Motorcentrum i Silkeborg har vi haveredskabet og havemaskinen til at holde parker og plæner flotte.

At pleje en park kræver det rette udstyr og med havemaskiner til græsslåning og hækklipning, gør du arbejdet til en leg.

Græsslåning

Hos Motorcentrum findes løsninger både til plænen, der skal bioklippes hyppigt eller engarealerne, som kun skal klippes få gange på en sæson. Vi har plæneklippere med indlagt motion eller plæneklippere i form af robuste gocarts, som kan køre overalt både med og uden fører. Vi står klar med professionel vejledning om græsslåning, uanset hvilken type og størrelse areal, der er tale om.

Stort udvalg af park robotplæneklippere | Motorcentrum

Robotplæneklipper

Motorcentrum er ekspert indenfor robotplæneklippere. Vi tilbyder løsninger til både parker og boldbaner. Vi holder os naturligvis løbende opdateret på området, som siden den første robotplæneklipper kom til verden i år 1994, har været inde i en rivende udvikling.

Du kan skabe overblik over dine robotter med Husqvarnas flådestyringsprogram ved at kontrollere driftsstatus online og dermed undgå unødvendigt arbejde. Du kender altid status på dine robotter og har det fulde overblik over, om græsset er trimmet perfekt. Du kan fjernbetjene alle funktionerne på den enkelte robot, start/stop, ændre køretider, ændre klippehøjde og mere til. Derudover kan du følge med på Google Maps og se, hvilken rute din Automower har valgt i dag. Så kan du altid følge din bedste ven, når den er på farten.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vedligehold din park med en plæneklipper | Motorcentrum

Plæneklipper

Hos Motorcentrum findes plæneklipperløsninger både til plænen, der skal bioklippes hyppigt eller engarealerne, som kun skal klippes få gange på en sæson. Vi har plæneklippere med indlagt motion eller robuste gocarts, som kan køre alle steder - både med og uden fører. Vi yder professionel rådgivning uanset hvilken type og størrelse areal, der er tale om.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Robotplæneklippere til vedligehold af din park | Motorcentrum

Rotorplæneklippere

Leder du efter en rotorklipper til traktormontering, så har vi udvalget. Til stierne rundt i skoven, til spor på dine jagtmarker eller til de store arealer. Hos Motorcentrum kan du vælge imellem rotorklippere i flere størrelser og klippebredder. Sortimentet dækker ethvert behov, med PTO eller hydraulisk træk og med en arbejdsbredde mellem 120 cm og 300 cm.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Effektiv græsslåning på skråninger i din park | Motorcentrum

Skråninger

Gror græsset på en skråning, hvor det er umuligt eller ikke tilladt at gå med buskrydder?Motorcentrum forhandler flere typer af maskiner som løser opgaverne på skråninger – også som fjernbetjente løsninger, som vil lette din arbejdsgang.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Stort udvalg af slagleklippere | Motorcentrum

Slagleklippere

Leder du efter en god slagleklipper til en stærk pris, så spørg hos os. Vi finder gerne et tilbud, ligegyldigt om du har behov for at slå stier i skoven 2-3 gange om året eller bruger den flere timer ugentlig i sæsonnen. Vi har slagleklippere til traktorer i mange størrelser og forskellige typer. Vores sortiment af slagleklippere dækker ethvert behov. Også slagleklippere til montering på minilæssere kan vi tilbyde.

 

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Gode traktorer/redskabsbære til din park | Motorcentrum

Traktorer/redskabsbære

Med en plænetraktor fra Motorcentrum bliver udfordringer til muligheder. Vi guider dig sikkert igennem de mange valgmuligheder indenfor plænetraktorer herunder benzin, diesel, opsamlingsmuligheder, kraftoverføring, hestekræfter, klippebredder, bioklip, udkast og flere til.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Nem park pleje med en Rider | Motorcentrum

Riders

At passe og pleje en park bliver ren nydelse med en Rider fra Husqvarna eller Iseki. En rider med frontmonteret klippebord og centerstyring sikrer at ingen hjørner i haven bliver overset. Det er den patenterede BioClip-funktion, der sørger for et resultat med et slutresultat, som er helt perfekt. Når du køber en rider hos Motorcentrum, guider vi dig i valget af den rette model, hvor komfort og kontrol altid er helt i top.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Kom hurtigt rundt i din park med en Zero Turn havetraktor | Motorcentrum

Zero Turn

En Zero Turn havetraktor er ideel for både fritidslandmanden og for den krævende professionelle bruger. Med en Zero Turn opnår du maksimal effektivitet, og din plæne eller park vil blive misundelsesværdig.  Hastigheden er høj, klippekapaciteten stor, og manøvredygtigheden i top. Hos Motorcentrum guider vi til den rette Zero Turn model iblandt det brede udvalg af leverandører.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: