Gå til Plæneservice
Menu
Park:

Hos Motorcentrum i Silkeborg har vi haveredskabet og havemaskinen til at holde parker og plæner flotte.

At pleje en park kræver det rette udstyr og med havemaskiner til græsslåning og hækklipning, gør du arbejdet til en leg.

Beskæring/trimning

Motorcentrum er den professionelle sparringspartner, når det gælder valg af udstyr til beskæring og trimning til at holde udendørsarealerne i topform. Hos os findes et bredt udvalg af motorsave, hækkeklippere, græstrimmere, buskryddere og kombisystemer af højeste kvalitet. Vi er leveringsdygtige på en lang række redskaber, som gør os til relevante partnere til løsningen af dit problem. 

Se vores store udvalg af motorsave | Motorcentrum

Motorsave

Når parkens skove skal beskæres, er den rette motorsav et must. I håndholdt havearbejde er det afgørende for både resultat og arbejdsglæde, at man arbejder med den rette motorsav. Vi ved, at det er vigtigt at have en præsentabel virksomhedshave eller en flot park, og derfor står vi altid til rådighed med kvalificeret rådgivning omkring motorsave. Vores sortiment af motorsave dækker over alt fra kraftfulde maskiner til mindre save.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vi har et stort udvalg af græstrimmere/buskryddere | Motorcentrum

Græstrimmere/buskryddere

Både græstrimning og buskrydning kræver råd og vejledning, når det kommer til professionelt afvibrerede maskiner. Buskryddere og græstrimmere kan anvendes til triming af al slags græs, rydning af krat og buske og/eller ukrudt. Hvad end behovet måtte være, kan vi være behjælpelige med at finde den rette græstrimmer eller buskrydder. Derudover rådgiver vi også om hjælpemidler, seletøj samt justering af al tilbehør, som er relevant i arbejdet med græstrimmer og buskrydder.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Vedligehold en hel park med samme værktøj gennem vores kombisystem | Motorcentrum

Kombisystem

Hvis man varetager vedligeholdelsen af en hel park eller en større have, kan det være en fordel at kunne løse flere opgaver med samme maskine. Derfor rådgiver vi gerne i kombisystemer. I et kombisystem udvælges de redskaber, som passer til de forskellige behov du må have. Det kan blandt andet være græsslåning, fejning, afgrening, kultivering og/eller noget helt andet. Selvom det kan lyde af meget, er et kombisystem nemt at opbevare og transportere, fordi flere maskiner pludselig kan blive til en.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Find det rette batteriprodukt til opgaven | Motorcentrum

Batteriprodukter

Vil du have miljøet med i tankerne, når du arbejde med havemaskiner, så har vi et bredt udvalg af batteridrevne havemaskiner, der opfylder ønsket. Vores batteriprodukter opfylder nemlig alle miljøkrav uden at gå på kompromis med ydeevnen. Vi giver altid kyndig rådgivning og vejleder dig til de batteriprodukter, som afdækker dit behov bedst muligt.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Redskaber til beskæring | Motorcentrum

Beskæring

Hos Motorcentrum har vi et stort udvalg af sakse og save til beskæring. Vores udvalg omfatter både manuelle sakse og sakse på batteri. Håndholdte, med teleskop, til klatring eller til specialopgaver - som at klippe roser uden at stikke sig.

Til den professionelle bruger anbefaler Motorcentrum det japanske ARS, som med deres helt unikke kromoverflade og konstruktion gør beskærearbejdet til en sand fornøjelse. Besøg Motorcentrum og afprøv selv saksen - den du aldrig vil glemme.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: