Gå til Plæneservice
Menu
Landbrug:

Hos Motorcentrum ved vi, at det kan være svært at træffe beslutningen om, hvilke landbrugsredskaber der egner sig til netop dit behov. Med vores indgående kendskab til landbrugsdrift, kan vi tilbyde et varieret udvalg af de bedste maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter - så kan du altid føle dig sikker på, at gå herfra med det rette produkt og et godt grundlag til større arbejdsglæde med effektivitet og sikkerhed i højsædet.

Træ og skov

Med det rette udstyr bliver arbejdet lettere, mere effektivt og altid en smule sjovere. Hos Motorcentrum har vi derfor sikret os at kunne præsentere et bredt udvalg af kvalitets havemaskiner, som gør dit arbejde til en leg. Uanset typen og omfanget af arbejdet, er det vigtigt at vælge det rette udstyr i første omgang. Det hjælper vi dig gerne med, igennem professionel rådgivning, salg og service af både motorsave, kompostkværne og flishuggere. Og som altid finder vi sammen den bedst mulige løsning til dit behov.

Batteriprodukter

Motorcentrum præsenterer et bredt udvalg af professionelle batteriprodukter med et minimum af vibrationer og lavest mulige vægt. Det samme batteri kan bruges til øvrige havemaskiner, hvis man vælger batteriprodukter fra samme serie.
Det kræver ikke meget at komme i gang med batteriprodukter fra Motorcentrum. Batteriet skal blot oplades, sættes i maskinen, og når der er trykket start på knappen, er du allerede i fuld sving. Med et batteriprodukt opfyldes selv de strengeste miljøkrav, som gør det muligt at arbejde med maskinerne i fremtiden også.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Motorsave

Når parkens skove skal beskæres, er den rette motorsav et must. I håndholdt havearbejde er det afgørende for både resultat og arbejdsglæde, at man arbejder med den rette motorsav. Vi ved, at det er vigtigt at have en præsentabel virksomhedshave eller en flot park, og derfor står vi altid til rådighed med kvalificeret rådgivning omkring motorsave. Vores sortiment af motorsave dækker over alt fra kraftfulde maskiner til mindre save.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Græstrimmere/buskryddere

Både græstrimning og buskrydning kræver råd og vejledning, når det kommer til professionelt afvibrerede maskiner. Buskryddere og græstrimmere kan anvendes til triming af al slags græs, rydning af krat og buske og/eller ukrudt. Hvad end behovet måtte være, kan vi være behjælpelige med at finde den rette græstrimmer eller buskrydder. Derudover rådgiver vi også om hjælpemidler, seletøj samt justering af al tilbehør, som er relevant i arbejdet med græstrimmer og buskrydder.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Kombisystem

Hvis man varetager vedligeholdelsen af en hel park eller en større have, kan det være en fordel at kunne løse flere opgaver med samme maskine. Derfor rådgiver vi gerne i kombisystemer. I et kombisystem udvælges de redskaber, som passer til de forskellige behov du må have. Det kan blandt andet være græsslåning, fejning, afgrening, kultivering og/eller noget helt andet. Selvom det kan lyde af meget, er et kombisystem nemt at opbevare og transportere, fordi flere maskiner pludselig kan blive til en.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Kompostkværne/Flishuggere

Med en kompostkværn – også kaldet flishugger – kan du omdanne haveaffald til brugbar kompost for haven. Om haveaffaldet består af græs, hækaffald, hårdt træ, grene eller sågar grøntsager, kan en kompostkværner forvandle det til gødning, som kan være værdifuld for resten af parken eller haven. Hos Motorcentrum kan vi råde og vejlede om kompostkværne, eller flishuggere, uanset størrelse eller hvilket behov der skal afdækkes. Flishuggere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Brændekløvere

Hos Motorcentrum ved vi, at brændekløvere, save- og kløveanlæg skal være kraftfulde og effektive, så du hurtigt kan komme videre med dine opgaver. Derfor har vi egen import af tyske kvalitetsmaskiner, så mulighederne bliver uendelige, uanset om du skal løse mindre opgaver, eller har brug for store fuldautomatiserede anlæg. Vi kan rådgive dig, når du skal vælge imellem markedets mange muligheder.

Brændekløvere fra Motorcentrum findes i 230V med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: