Gå til Plæneservice
Menu
Landbrug:

Hos Motorcentrum ved vi, at det kan være svært at træffe beslutningen om, hvilke landbrugsredskaber der egner sig til netop dit behov. Med vores indgående kendskab til landbrugsdrift, kan vi tilbyde et varieret udvalg af de bedste maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter - så kan du altid føle dig sikker på, at gå herfra med det rette produkt og et godt grundlag til større arbejdsglæde med effektivitet og sikkerhed i højsædet.

Renholdelse

Synes du, at det kan føles som en uendelig kamp at holde udendørsarealet rent? Med de rette haveredskaber vil jobbet føles som en leg – så bliver den uendelige kamp lidt sjovere!
Vi står klar med kyndig rådgivning, så du føler dig godt klædt på, når du skal vælge maskiner til dine arbejdsopgaver. Hos Motorcentrum sidder vi på ekspertviden om produkter, som kan lette din arbejdsgang når du skal holde styr på blade, haveaffald, grus eller sne. Viden som vi naturligvis gerne deler med dig.

Kompressor og damprensere | Motorcentrum

Kompressorer og damprensere

Der findes et hav af muligheder indenfor trykluftskompressorer og højtryksrensere. Hos Motorcentrum kan vi vejlede dig til den bedste maskine, til dig som er professionel og industriel bruger af trykluft. I samråd med dig, finder vi den rette løsning indenfor Reno og Kärcher, når du står overfor både store og små opgaver. Hos os er du sikret en kyndig vejledning i markedets bedste produkter.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Find din nye løvsluger/løvblæser hos os | Motorcentrum

Løvblæsere

Hvilken løvblæser egner sig bedst til hvilken type affald? Det svarer vi gerne på hos Motorcentrum, hvor vi står klar til at vejlede dig til den bedst kvalificerede maskine ud fra dit behov. Vi har fuldt styr på styrkerne – blæse og sugeevne – så du slipper for at teste til håret falder af!
Vi har et bredt udvalg af produkter som egner sig til alle typer af opgaver. Så kan du gå herfra med en løvblæser, der passer nøjagtigt til dig.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Effektive fejemaskiner til dit landbrug | Motorcentrum

Fejemaskiner

Fejemaskiner tjener mange formål!
Hos Motorcentrum finder du både fejemaskiner, der udelukkende fungerer som koste, eller maskiner som kan løse en lang række opgaver som jordfræsning, stennedlægning, rivning af grusarealer og meget mere – i alle årets årstider. Vi hjælper dig i mål i din søgen efter haveredskaber og maskiner, uanset om behovet er en kost til fortovet eller større monterbare dele.  Vi har et indgående kendskab til markedets udbud, som gør os til kompetente vejledere, når du skal træffe valget. 

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Midler til miljørigtig ukrudtsbekæmpelse | Motorcentrum

Ukrudtsbekæmpelse

Hvorfor ikke kombinere en effektiv arbejdsgang med et miljørigtigt valg? Ukrudtsbrænderen er et alternativ til kemisk bekæmpelse af ukrudt. Hos Motorcentrum er vores brændere DG godkendt af Danmarks Gasmateriel Prøvning. Vi vejleder dig gerne i valget af brænder og kan også instruere dig i brugen heraf, så du hurtigt kan blive en erfaren ukrudtsbekæmper!

Ukrudtet kan blandt andet bekæmpes med en alt-i-en løsning, som letter arbejdsgangen ved at fjerne og opsamle i samme omgang. Samtidig med at løse sten og andet ikke flyver omkring.
Et andet effektivt koncept er WeedControl. En robust og drøj serie af ukrudtsbrændere til montering på forskellige redskabsbærere, herunder Vitra. Med WeedControl reduceres op til 60 % i gasforbrug, hvilket gør den til den i øjeblikket mest CO2-venlige måde at fjerne ukrudt på. Vi står klar hos Motorcentrum med vejledning og viden, så du kan træffe det rette valg fra starten.

Læs mere om modellerne her 

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Effektive rengøringsmaskiner | Motorcentrum

Rengøringsmaskiner

Vi sætter en dyd i at kunne bidrage til din effektivitet og arbejdsglæde. Derfor arbejder vi tæt sammen med konsulenterne fra Kärcher, så vi i fællesskab med dig kan finde den produktkombination, som løser dit behov nemmest og hurtigst. Kärcher har en bred produktflade af både højtryksrensere, damprensere, støvsugere og gulvvaskere, som kan dække de fleste behov - også hvis maskinen skal være selvkørende. 

Vi kommer gerne på besøg hos dig sammen med konsulenterne, for at sikre os, at du får en kvalificeret og kyndig vejledning indenfor rengøringsmaskinernes mange muligheder og funktioner.

Kontakt os for rådgivning