Gå til Plæneservice
Menu
Landbrug:

Hos Motorcentrum ved vi, at det kan være svært at træffe beslutningen om, hvilke landbrugsredskaber der egner sig til netop dit behov. Med vores indgående kendskab til landbrugsdrift, kan vi tilbyde et varieret udvalg af de bedste maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter - så kan du altid føle dig sikker på, at gå herfra med det rette produkt og et godt grundlag til større arbejdsglæde med effektivitet og sikkerhed i højsædet.

Minilæssere

Med en minilæsser bliver parkarbejdet hurtigere, mere effektivt og skånsomt for dig. Hos Motorcentrum kender vi til forskellige minilæssere, så vi altid kan vejlede dig til det bedste valg i forhold til dit behov.

Gør arbejdet nemmere med minilæssere | Motorcentrum

Minilæssere

MultiOne er en kompakt minilæsser af højeste kvalitet. Maskinen har foruden sin store løftekapacitet og knækstyring et af de bredeste redskabsprogrammer med mere end 170 forskellige muligheder. Minilæsseren kan styres både fra den forreste og den bageste del og har en motorydelse på mellem 12 HK og 75 HK samt en løftekapacitet fra 250-2.700 kg.
Minilæsseren kan desuden special designes til dine individuelle behov.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: