Gå til Plæneservice
Menu
Landbrug:

Hos Motorcentrum ved vi, at det kan være svært at træffe beslutningen om, hvilke landbrugsredskaber der egner sig til netop dit behov. Med vores indgående kendskab til landbrugsdrift, kan vi tilbyde et varieret udvalg af de bedste maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter - så kan du altid føle dig sikker på, at gå herfra med det rette produkt og et godt grundlag til større arbejdsglæde med effektivitet og sikkerhed i højsædet.

Jordbearbejdning

Fræser du jorden, så dine arealer kan blomstre? Hos Motorcentrum gør vi arbejdet nemmere for dig, ved at vejlede dig til de rigtige havemaskiner til dine specifikke behov. Vi tilbyder et bredt produktudvalg af landbrugsredskaber, mosfjernere og fræsere, og tilhørende fagkyndig vejledning, så du kan gå herfra med de rette værktøjer til en lettere arbejdsgang.

 
Stort udvalg af landbrugsredskaber | Motorcentrum

Landbrugsredskaber

Hos Motorcentrum ved vi, at du i dit arbejde med landbrug har brug for forskellige landbrugsredskaber fra tid til anden. Derfor har vi tilegnet os ekspertviden indenfor brakpudsere, traktorfræsere, plove, stennedlæggere, frontlæssere, sprøjter mm., så du kan opnå en brugbar sparring og gode råd, når udfordringerne melder sig. Vores udvalg af nye redskaber er stort, men vi finder også gerne brugte maskiner som kan matche dine behov. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, og at kunne give dig en uundværlige faglig sparring i din søgen efter de rette redskaber.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Få et smukkere landbrug med de bedste fræsere | Motorcentrum

Fræsere

Oplever du fræsning som en ressourcekrævende opgave, indenfor både tid, værktøj, kræfter og glæde? Med det rette udstyr kan du øge arbejdsglæden ved fræsning, ved at lette det hårde og opslidende arbejde. Hos Motorcentrum står vi klar til at hjælpe dig godt på vej, ved at kunne vejlede professionelt indenfor et bredt udvalg af kvalificerede fræsere til diverse opgaver, så du opnår størst gevinst af dit nye redskab fra starten.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Effektive vertikalskærere og mosfjernere | Motorcentrum

Vertikalskære/mosfjernere

Mangler du den rette størrelse vertikalskære til at kunne løse din udfordring? Hos Motorcentrum ved vi alt om mosfjernere og vertikalskærere, så du kan spare tid på informationssøgning, og i stedet komme til os – vi deler gerne ud af vores viden. Vi har et stort udvalg af produkter i forskellige varianter og bredder, som kan opfylde ethvert behov. Du slipper for at gå forgæves, og du vil blive klogere på de mange fordele ved at vælge de rigtige haveredskaber fra begyndelsen.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: