Gå til Plæneservice
Menu
Landbrug:

Hos Motorcentrum ved vi, at det kan være svært at træffe beslutningen om, hvilke landbrugsredskaber der egner sig til netop dit behov. Med vores indgående kendskab til landbrugsdrift, kan vi tilbyde et varieret udvalg af de bedste maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter - så kan du altid føle dig sikker på, at gå herfra med det rette produkt og et godt grundlag til større arbejdsglæde med effektivitet og sikkerhed i højsædet.

Græsslåning

Hos Motorcentrum findes løsninger både til plænen, der skal bioklippes hyppigt eller engarealerne, som kun skal klippes få gange på en sæson. Vi har plæneklippere med indlagt motion eller plæneklippere i form af robuste gocarts, som kan køre overalt både med og uden fører. Vi står klar med professionel vejledning om græsslåning, uanset hvilken type og størrelse areal, der er tale om.

Vi tilbyder og servicere robotplæneklippere | Motorcentrum

Robotplæneklipper

Drømmer du om en robotplæneklipper? Så står Motorcentrum klar til at hjælpe dig på rette spor, når du skal vælge din model. Vi kommer også gerne på besøg for at give den bedste vejledning om den rette robotplæneklipper i forhold til netop din have. Motorcentrum sørger for, at robotplæneklipperen bliver korrekt installeret og tilbyder efterfølgende service af din nye bedste ven, så den altid kan holde din græsplæne perfekt klippet uanset vind og vejr.

Som autoriserede Husqvarna-forhandlere kan vi som noget nyt tilbyde smarte aftaler om leasing af robotplæneklippere, der især gør finansieringen af robotten mere overskuelig for mange. Men der er mange flere fordele ved at lease: man slipper for alle bekymringer i forhold til uforudsete udgifter, reparationer og service. Kort sagt får man højeste ydeevne og bedste kvalitet til et fast, lavt beløb om måneden. Kom ind og hør mere om mulighederne.

Kontakt os for rådgivning

Vedligehold din park med en plæneklipper | Motorcentrum

Plæneklipper

Hos Motorcentrum findes plæneklipperløsninger både til plænen, der skal bioklippes hyppigt eller engarealerne, som kun skal klippes få gange på en sæson. Vi har plæneklippere med indlagt motion eller robuste gocarts, som kan køre alle steder - både med og uden fører. Vi yder professionel rådgivning uanset hvilken type og størrelse areal, der er tale om.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Robotplæneklippere til vedligehold af din park | Motorcentrum

Rotorplæneklippere

Leder du efter en rotorklipper til traktormontering, så har vi udvalget. Til stierne rundt i skoven, til spor på dine jagtmarker eller til de store arealer. Hos Motorcentrum kan du vælge imellem rotorklippere i flere størrelser og klippebredder. Sortimentet dækker ethvert behov, med PTO eller hydraulisk træk og med en arbejdsbredde mellem 120 cm og 300 cm.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Effektiv græsslåning på skråninger i din park | Motorcentrum

Skråninger

Gror græsset på en skråning, hvor det er umuligt eller ikke tilladt at gå med buskrydder?Motorcentrum forhandler flere typer af maskiner som løser opgaverne på skråninger – også som fjernbetjente løsninger, som vil lette din arbejdsgang.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Stort udvalg af slagleklippere | Motorcentrum

Slagleklippere

Leder du efter en god slagleklipper til en stærk pris, så spørg hos os. Vi finder gerne et tilbud, ligegyldigt om du har behov for at slå stier i skoven 2-3 gange om året eller bruger den flere timer ugentlig i sæsonnen. Vi har slagleklippere til traktorer i mange størrelser og forskellige typer. Vores sortiment af slagleklippere dækker ethvert behov. Også slagleklippere til montering på minilæssere kan vi tilbyde.

 

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Gode traktorer/redskabsbære til din park | Motorcentrum

Traktorer/redskabsbære

Med en plænetraktor fra Motorcentrum bliver udfordringer til muligheder. Vi guider dig sikkert igennem de mange valgmuligheder indenfor plænetraktorer herunder benzin, diesel, opsamlingsmuligheder, kraftoverføring, hestekræfter, klippebredder, bioklip, udkast og flere til.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Nem park pleje med en Rider | Motorcentrum

Riders

At passe og pleje en park bliver ren nydelse med en Rider fra Husqvarna eller Iseki. En rider med frontmonteret klippebord og centerstyring sikrer at ingen hjørner i haven bliver overset. Det er den patenterede BioClip-funktion, der sørger for et resultat med et slutresultat, som er helt perfekt. Når du køber en rider hos Motorcentrum, guider vi dig i valget af den rette model, hvor komfort og kontrol altid er helt i top.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Kom hurtigt rundt i din park med en Zero Turn havetraktor | Motorcentrum

Zero Turn

En Zero Turn havetraktor er ideel for både fritidslandmanden og for den krævende professionelle bruger. Med en Zero Turn opnår du maksimal effektivitet, og din plæne eller park vil blive misundelsesværdig.  Hastigheden er høj, klippekapaciteten stor, og manøvredygtigheden i top. Hos Motorcentrum guider vi til den rette Zero Turn model iblandt det brede udvalg af leverandører.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: