Gå til Plæneservice
Menu
Landbrug:

Hos Motorcentrum ved vi, at det kan være svært at træffe beslutningen om, hvilke landbrugsredskaber der egner sig til netop dit behov. Med vores indgående kendskab til landbrugsdrift, kan vi tilbyde et varieret udvalg af de bedste maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter - så kan du altid føle dig sikker på, at gå herfra med det rette produkt og et godt grundlag til større arbejdsglæde med effektivitet og sikkerhed i højsædet.

Reparation og service af alle typer landbrugsmaskiner

Det er vores fornemmeste opgave at gøre det let for dig. Derfor tilbyder vi både reparationer og service på vores professionelle værksted eller hos dig, alt afhængig af dine ønsker. Fleksibilitet er et nøgleord hos Motorcentrum. Vi udfører service af alle typer landbrugsredskaber, er lagerførende på udvalgte produkter og klarer både udskiftning og reparation af hydraulikslanger og dæk hurtigt og effektivt. Så kan du hurtigt komme tilbage i drift.

Vi er autoriseret forhandler af mange mærker, heriblandt Hauer, Agrolux, Maschio, og Hydroman, og kan derfor altid finde den optimale løsning i forhold til pris, kvalitet og behov.

 

Rådgivning fra faguddannet personale

Du kan altid være sikker på, at vi hos Motorcentrum ved, hvad vi snakker om. Vores personale er uddannet, så du kan få en kompetent rådgivning og grundig demonstration, når du køber landbrugsmaskiner, landbrugsredskaber og tilbehør. Vi kender dit arbejdsområde og sørger for, at du altid bliver betjent af specialisten på dit område, så du opnår kvalificeret sparring hver gang.