Gå til Plæneservice
Menu
Have:

Hos Motorcentrum i Silkeborg finder du haveredskaber til alle slags havearbejde.

Vores udvalg af haveredskaber spænder over et stort og varieret udvalg af havemaskiner og haveværktøj fra flere større producenter. Hos Motorcentrum tror vi på, at de rette haveredskaber vil gøre havearbejdet til en leg.

Træ og skov

Hos Motorcentrum kan du finde de bedste maskiner, til når du skal arbejde med træ. Uanset om du er fritidslandmand eller blot skal save brænde til børnenes bålsted, er det altid rarest at vælge rigtigt første gang. Vi yder professionel rådgivning, sælger og servicerer motorsave, kompostkværne og flishuggere, som passer til dit behov og gør skovarbejdet til en leg.

Se de mange motorsave til have arbejde | Motorcentrum

Motorsave

Valget af den rette motorsav er afgørende for arbejdsglæden, når der skal skæres eller saves. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel vejledning, uanset om du skal fælde store træer eller save brænde op til brændeovnen. Vores brede udsnit af motorsave sikrer dig at gå herfra med den rette model til opgaven.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Find kompostkværne/flishugger til din have | Motorcentrum

Kompostkværne/Flishuggere

En kompostkværn forvandler alle naturlige affaldsprodukter fra haven eller husholdningen til den fineste kompost, som får haven til at blomstre. Grene, hækaffald, græs, grøntsagsrester og selv hårdt træ kværnes, bearbejdes og bliver til værdifuld gødning til dine planter, så de kan stråle igen. Hos Motorcentrum hjælper vi dig med at finde den helt rigtige kompostkværn. 

Hos Motorcentrum finder du også flishuggere i alle størrelser lige fra modellen til kolonihaven til den flishugger, der skal passe til traktoren og hugge store stammer. Flishuggere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren. Der er altid maskiner til enhver smag i vores store udvalg.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: