Gå til Plæneservice
Menu
Have:

Hos Motorcentrum i Silkeborg finder du haveredskaber til alle slags havearbejde.

Vores udvalg af haveredskaber spænder over et stort og varieret udvalg af havemaskiner og haveværktøj fra flere større producenter. Hos Motorcentrum tror vi på, at de rette haveredskaber vil gøre havearbejdet til en leg.

Robotplæneklippere

Motorcentrum gør græsslåning nemt og ukompliceret. Uanset om græsarealet er fladt, skråt, tørt eller vådt, har vi den rette løsning til at holde græsset velklippet hele sæsonen. Hos Motorcentrum finder du et bredt udvalg af græsslåningsmaskiner, uanset om du er den aktive havetype – eller den dovne, der helst vil nyde græsslåningen fra solstolen med god samvittighed og kaffe i koppen.

Vi tilbyder og servicere robotplæneklippere | Motorcentrum

Robotplæneklipper

Drømmer du om en robotplæneklipper? Så står Motorcentrum klar til at hjælpe dig på rette spor, når du skal vælge din model. Vi kommer også gerne på besøg for at give den bedste vejledning om den rette robotplæneklipper i forhold til netop din have. Motorcentrum sørger for, at robotplæneklipperen bliver korrekt installeret og tilbyder efterfølgende service af din nye bedste ven, så den altid kan holde din græsplæne perfekt klippet uanset vind og vejr.

Som autoriserede Husqvarna-forhandlere kan vi som noget nyt tilbyde smarte aftaler om leasing af robotplæneklippere, der især gør finansieringen af robotten mere overskuelig for mange. Men der er mange flere fordele ved at lease: man slipper for alle bekymringer i forhold til uforudsete udgifter, reparationer og service. Kort sagt får man højeste ydeevne og bedste kvalitet til et fast, lavt beløb om måneden. Kom ind og hør mere om mulighederne.

Kontakt os for rådgivning