Gå til Plæneservice
Menu
Have:

Hos Motorcentrum i Silkeborg finder du haveredskaber til alle slags havearbejde.

Vores udvalg af haveredskaber spænder over et stort og varieret udvalg af havemaskiner og haveværktøj fra flere større producenter. Hos Motorcentrum tror vi på, at de rette haveredskaber vil gøre havearbejdet til en leg.

Renholdelse

Motorcentrum er din partner, når det gælder renholdelse af haven. Vi gør havearbejdet til en leg både forår, sommer, efterår og vinter ved at yde rådgivning, sælge og servicere dit nye yndlingslegetøj, der kan holde styr på enten blade, haveaffald, grus eller sne. Renholdelse er for mange højt på prioriteringslisten, så derfor hjælper vi dig gerne med at finde en løsning der passer til dit behov.

Stort udvalg af have løvblæsere | Motorcentrum

Løvblæsere

Få fuld blæs på med en løvblæser fra Motorcentrum. En løvblæser kan både blæse og suge, så du bliver blade og andet haveaffald kvit i en fart. Hos os får du rådgivning om, hvilken type du bør vælge, uanset om du skal i haven eller gøre rent i skuret og laden. Med en løvblæser er du sikret en pæn og ryddet have og terrasse hele året rundt.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Ryd sne i din have med en sneslynger | Motorcentrum

Sneslynger

Sne er smukt, men også hårdt at flytte på, hvis arbejdet skal foregå med håndkraft. Med en sneslynge fra Motorcentrum kan du rydde stier og fortove i et snuptag og flytte sneen hen, hvor den kan pryde landskabet med snemænd fremfor at ligge i vejen. En sneslynge kan spare dig for en masse tid, så du kan bruge din tid på at bygge snemænd i stedet for at svede med skovlen. Hos Motorcentrum tilbyder vi altid professionel rådgivning om renholdelse, så du får den sneslynge, som matcher dit behov.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Brug fejemaskiner og spar tid på vedligehold af din have | Motorcentrum

Fejemaskiner

Hos Motorcentrum finder du fejemaskiner, der udelukkende fungerer som koste eller som kan løse en lang række opgaver både sommer og vinter - jordfræsning, stennedlægning, rivning af grusarealer og meget mere. Vi hjælper dig i mål med valget af din uundværlige følgesvend, uanset om din nye fejemaskine skal fungere som en kost til fortovet eller skal være en større model, der kan monteres på en traktor.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: