Gå til Plæneservice
Menu
Have:

Hos Motorcentrum i Silkeborg finder du haveredskaber til alle slags havearbejde.

Vores udvalg af haveredskaber spænder over et stort og varieret udvalg af havemaskiner og haveværktøj fra flere større producenter. Hos Motorcentrum tror vi på, at de rette haveredskaber vil gøre havearbejdet til en leg.

Jordbearbejdning

Der er ingen grund til at gøre havearbejdet og jordbearbejdning hårdere end højst nødvendigt. Hos Motorcentrum har vi et solidt udvalg af maskiner til jordbearbejdning, heriblandt havefræsere og mosfjernere til både den lille have og de større arealer, der trænger til en kærlig, men kraftfuld hånd. Kom ind og se mulighederne og lad os hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt.

Vend jord i din have hurtigere med fræsere | Motorcentrum

Fræsere

Et godt udbytte kræver, at jorden vendes jævnligt. Men fræsning kan være hårdt og opslidende arbejde uden det rette udstyr. Hos Motorcentrum har vi den rigtige fræser til dig, uanset om det er den lille urtehave eller det store område, der står for tur. Du undgår det hårde arbejde, og jorden vendes som den skal, så din jord igen kan blomstre.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Få en pæn have med en plænelufter/vertikalskære/mosfjerner | Motorcentrum

Plænelufter/Vertikalskære/Mosfjernere

En sund og flot græsplæne kommer ikke af sig selv, men kræver vedligehold store dele af året. Med en plænelufter, også kaldet vertikalskære, fra Motorcentrum fjerner du let ukrudt, mos og gammelt græsafklip og sikrer din græsplæne en lang levetid.
Plæneluftning øger optagelse af næringsstoffer og gør plænen mere modstandsdygtig i de regnfulde perioder – og dermed er din grønne oase sikret overlevelse, når det er tid til et hvil. I din stræben efter den perfekte plæne, kan mos være din værste fjende. Derfor rådgiver vi også om mosfjernere, så du kan få den plæne, du drømmer om.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: