Gå til Plæneservice
Menu
Have:

Hos Motorcentrum i Silkeborg finder du haveredskaber til alle slags havearbejde.

Vores udvalg af haveredskaber spænder over et stort og varieret udvalg af havemaskiner og haveværktøj fra flere større producenter. Hos Motorcentrum tror vi på, at de rette haveredskaber vil gøre havearbejdet til en leg.

Håndholdte havemaskiner

Uanset om der skal skæres, saves, klippes eller trimmes, finder du hos Motorcentrum et bredt udvalg indenfor håndholdte havemaskiner af højeste kvalitet. Vi rådgiver dig om type, kraft, ydeevne mv., så du går herfra med den optimale løsning til lige præcis dit behov. Vores håndholdte havemaskiner kan bruges til både store og små haveprojekter.

Se de mange motorsave til have arbejde | Motorcentrum

Motorsave

Valget af den rette motorsav er afgørende for arbejdsglæden, når der skal skæres eller saves. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel vejledning, uanset om du skal fælde store træer eller save brænde op til brændeovnen. Vores brede udsnit af motorsave sikrer dig at gå herfra med den rette model til opgaven.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Find den perfekte hækkeklipper til din have | Motorcentrum

Hækkeklippere

Motorcentrum hjælper dig med at indfri drømmen om den perfekte hæk gennem valg af den helt rigtige hækkeklipper. Hos os får du rådgivning om ergonomi, ydeevne og alsidig brug af din nye hækkeklipper, så din hæk altid kan stå knivskarpt. Naboen vil misunde dig.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Stort udvalg af have græstrimmere/buskryddere | Motorcentrum

Græstrimmere/buskryddere

Motorcentrum er eksperter i alt indenfor græstrimning, rydning af ukrudt, krat og buske. Uanset om du er husejer eller professionel bruger, finder du hos os den græstrimmer eller buskrydder, som passer til dit aktuelle behov. Med en græstrimmer eller en buskrydder er du sikret et finish, som giver din have et perfektionistisk udtryk.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Nemme løsninger på dine have problemer med et kombisystem | Motorcentrum

Kombisystem

Med et Kombisystem løser du flere opgaver med den samme maskine. Sammen med os kan du udvælge de haveredskaber til kombisystemet, som passer til dine opgaver; fejning, græsslåning, kultivering, afgrening osv. Et kombisystem er nemt at transportere og opbevare. Motorcentrum hjælper dig naturligvis med at komme godt i gang.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Stort udvalg af have løvblæsere | Motorcentrum

Løvblæsere

Få fuld blæs på med en løvblæser fra Motorcentrum. En løvblæser kan både blæse og suge, så du bliver blade og andet haveaffald kvit i en fart. Hos os får du rådgivning om, hvilken type du bør vælge, uanset om du skal i haven eller gøre rent i skuret og laden. Med en løvblæser er du sikret en pæn og ryddet have og terrasse hele året rundt.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: