Gå til Plæneservice
Menu
Have:

Hos Motorcentrum i Silkeborg finder du haveredskaber til alle slags havearbejde.

Vores udvalg af haveredskaber spænder over et stort og varieret udvalg af havemaskiner og haveværktøj fra flere større producenter. Hos Motorcentrum tror vi på, at de rette haveredskaber vil gøre havearbejdet til en leg.

Græsslåning

Motorcentrum yder altid professionel rådgivning, uanset hvilken type plæne eller plæneklipper du står og mangler. Vi har lige præcis den plæneklipper i vores udvalg, som dækker behovet indenfor både store og små haver.
Som kunde hos Motorcentrum får du altid en grundig instruktion i, hvordan du får mest muligt ud af din nye maskine. Græsslåning er nemlig ikke en "bare lige"-opgave.

Hos os er alle havemaskiner samlet, klargjorte og afprøvet før de udleveres. Så kan du komme hurtigt og sikkert i gang.

Vi tilbyder og servicere robotplæneklippere | Motorcentrum

Robotplæneklipper

Drømmer du om en robotplæneklipper? Så står Motorcentrum klar til at hjælpe dig på rette spor, når du skal vælge din model. Vi kommer også gerne på besøg for at give den bedste vejledning om den rette robotplæneklipper i forhold til netop din have. Motorcentrum sørger for, at robotplæneklipperen bliver korrekt installeret og tilbyder efterfølgende service af din nye bedste ven, så den altid kan holde din græsplæne perfekt klippet uanset vind og vejr.

Som autoriserede Husqvarna-forhandlere kan vi som noget nyt tilbyde smarte aftaler om leasing af robotplæneklippere, der især gør finansieringen af robotten mere overskuelig for mange. Men der er mange flere fordele ved at lease: man slipper for alle bekymringer i forhold til uforudsete udgifter, reparationer og service. Kort sagt får man højeste ydeevne og bedste kvalitet til et fast, lavt beløb om måneden. Kom ind og hør mere om mulighederne.

Kontakt os for rådgivning

Produkter til græsslåning i din have | Motorcentrum

Plæneklipper

Foretrækker du, at plæneklipperen skal skubbes med god gammeldags håndkraft? Så finder du med garanti den rette maskine hos Motorcentrum. Med udgangspunkt i din have rådgiver vi dig om, hvilken plæneklipper, der passer bedst til dit behov. Hos Motorcentrum har vi haveredskaber fra et bredt udvalg af leverandører. Derfor er det også muligt for dig at vælge mellem forskellige prisklasser, så du kan finde dit perfekte match.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Den perfekte havetraktor til pleje af din have | Motorcentrum

Havetraktorer

En havetraktor er ikke bare en havetraktor, men en alsidig og kraftfuld partner i og udenfor haven. Hos Motorcentrum er du sikret at finde den rigtige model, som passer nøjagtigt til dit behov. Vi guider dig igennem klippemetoder og giver dig råd om udstyr til både sommer og vinterens brug af din nye havetraktor.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

En Rider gør have arbejdet til en leg | Motorcentrum

Riders

En Rider fra Husqvarna gør havearbejdet til rendyrket nydelse. Med frontmonteret klippebord og centerstyring kommer du effektivt ind i alle hjørner af haven. Den patenterede BioClip-funktion sørger for et fremragende findelingsresultat og en sublim finish. Hos Motorcentrum guider vi dig til den rette Rider, hvor komfort og kontrol er helt i top.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Få en flot have med en Zero Turn havetraktor | Motorcentrum

Zero Turn

En Zero Turn havetraktor sikrer maksimal effektivitet og er velegnet til både fritidslandbruget og til den mere krævende professionelle bruger. Hastigheden er høj, klippekapaciteten stor og manøvredygtigheden i top. Hos Motorcentrum guider vi dig, så du finder den rette Zero Turn, der passer til dit behov.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: