Gå til Plæneservice
Menu
Have:

Hos Motorcentrum i Silkeborg finder du haveredskaber til alle slags havearbejde.

Vores udvalg af haveredskaber spænder over et stort og varieret udvalg af havemaskiner og haveværktøj fra flere større producenter. Hos Motorcentrum tror vi på, at de rette haveredskaber vil gøre havearbejdet til en leg.

ATV

All terrain vehicle. Som navnet antyder har du en af de mest fleksible og kraftfulde makkere ved hånden i en ATV. ATV’en byder på utallige muligheder, når haven skal holdes vedlige og er et seriøst stykke værktøj, som samtidig er sjov at bruge.

Kom hurtigt rundt i din have med en ATV | Motorcentrum

ATV

Tilbage i 1970 opfandt Honda ATV’en: all terrain vehicle. En robust motorcykeltype på tre eller fire hjul, som i dag bruges til blandet andet havearbejde, men også til sport. Det er blandt andre også Honda-programmet, sammen med et utal af muligheder for at påbygge redskaber til ethvert formål, du finder hos Motorcentrum.

Som navnet antyder, har du en af de mest fleksible og kraftfulde makkere ved hånden i en ATV. ATV’en byder på utallige muligheder, når haven skal holdes vedlige og er et seriøst stykke værktøj, som samtidig er sjov at bruge.

Søger du et alternativ til Honda kan vi tilbyde en ATV fra SMC fra Taiwan. Et værdigt alternativ med solid kvalitet for pengene.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: