Gå til Plæneservice
Menu
Have:

Hos Motorcentrum i Silkeborg finder du haveredskaber til alle slags havearbejde.

Vores udvalg af haveredskaber spænder over et stort og varieret udvalg af havemaskiner og haveværktøj fra flere større producenter. Hos Motorcentrum tror vi på, at de rette haveredskaber vil gøre havearbejdet til en leg.

Altid professionel rådgivning og vejledning til det rette udstyr

Hos Motorcentrum er du gennem professionel rådgivning sikret det rette udstyr til havebrug. Vores fornemmeste opgave er, at du som kunde går herfra med den maskine eller det udstyr, der både matcher dit behov og din pengepung.

Det er alfa omega for os, at du føler dig tryg og korrekt vejledt, når du herfra med en ny havemaskine. Vi vil gerne både fortælle og illustrere, hvordan du får mest muligt ud af din havemaskine, så du er instrueret i brugen her af. Skulle du alligevel komme i tvivl, når du kommer hjem og skal i gang, så giv os et kald eller kig forbi. Så hjælper vi dig tilbage på rette vej.

Skulle din havemaskine have brug for en ny reservedel, et sted at blive opmagasineret over vinteren, og også gerne klargjort til den nye sæson, vil vi med glæde hjælpe dig med dette hos Motorcentrum.

Kontakt os for rådgivning