Skov:

Når skovarbejdet kalder, har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør både skovarbejdet lettere, sikrere og langt mere effektivt.

Renholdelse

Motorcentrum er den professionelle partner, når det gælder parkens udseende. Vi gør parkarbejdet til en leg både forår, sommer, efterår og vinter ved at yde rådgivning, sælge og servicere den maskine, der kan holde styr på enten blade, haveaffald, grus eller sne.

Kombisystem

Med et Kombisystem løses flere opgaver med samme maskine. Sammen med Motorcentrum udvælges de redskaber til kombisystemet, som passer til de aktuelle opgaver; fejning, græsslåning, kultivering, afgrening osv. Et kombisystem er nemt at transportere og opbevare. Motorcentrum hjælper naturligvis med at komme godt i gang

Leverandører:

Løvblæsere/-sugere

Få fuld blæs på med en løvblæser fra Motorcentrum. En løvblæser/-sugere kan både blæse og suge, så blade og andet haveaffald fjernes i en fart. Vi giver rådgivning om, hvilken type der er optimal uanset i forhold til, hvor den skal bruges.

Leverandører:

Batteriprodukter

Motorcentrum er den professionelle sparringspartner indenfor batteridrevne havemaskiner. Batteriprodukterne opfylder alle miljøkrav og har samtidig en stærk ydeevne til enhver opgave uanset størrelse. Kom tættere på et godt arbejdsmiljø med et batteriprodukt fra Motorcentrum.

Leverandører: