Skov:

Når skovarbejdet kalder, har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør både skovarbejdet lettere, sikrere og langt mere effektivt.

Jordbearbejdning

Der er ingen grund til at gøre havearbejdet hårdere end nødvendigt. Hos Motorcentrum har vi et solidt udvalg af havefræsere og mosfjernere uanset om det er en lille have eller større arealer, der trænger til en kærlig, men kraftfuld hånd.

Landbrugsredskaber

Til både små og større opgaver, vi kan levere brakpudsere, traktorfræsere, plove, stennedlæggere, frontlæssere, sprøjter m.m. Udvalget af nye redskaber er stort, men vi finder også gerne et brugt redskab der løser opgaven og på det rigtige prisniveau.

Leverandører:

Fræsere

Et godt udbytte kræver, at jorden vendes jævnligt. Men fræsning kan være hårdt og opslidende arbejde uden det rette udstyr. Hos Motorcentrum har vi den rigtige maskine, uanset om det er den lille urtehave eller det store område, der står for tur. Ved køb af den rigtige jordfræser undgås det hårde arbejde, og jorden vendes som den skal.

Leverandører:

Vertikalskære/mosfjernere

En sund og flot græsplæne kommer ikke af sig selv men kræver vedligehold store dele af året. Med en plænelufter fra Motorcentrum fjernes ukrudt, mos og gammelt græsafklip og sikrer græsplænen lang levetid. Plæneluftning øger optagelse af næringsstoffer og gør plænen mere modstandsdygtig i de regnfulde perioder. Vertikalskærerne fås i forskellige bredder, i lette varianter, med eller uden fremtræk samt til at trække efter en traktor.

Leverandører: