Skov:

Når skovarbejdet kalder, har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør både skovarbejdet lettere, sikrere og langt mere effektivt.

Håndholdte produkter

Hos Motorcentrum har vi den rette maskine, når der skal arbejdes med træ. Uanset typen eller omfanget af arbejdet, er det vigtigt at vælge rigtigt første gang. Vi giver professionel rådgivning, sælger og servicerer motorsave, kompostkværne og flishuggere, som passer til det pågældende behov og gør arbejdet til en leg.

Motorsave

Valget af den rette motorsav er afgørende for arbejdsglæden. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel rådgivning, omkring kraft, ydeevne og konstruktion. Motorcentrums sortiment spænder fra særdeles kraftige maskiner til mindre save.

Leverandører:

Græstrimmere/buskryddere

Motorcentrum er eksperter i professionelt afvibrerede maskiner indenfor græstrimning, rydning af ukrudt, krat eller små buske. Vi finder den græstrimmer eller buskrydder, som passer til det aktuelle behov og rådgiver indenfor hjælpemidler, seletøj samt justering af al tilbehør.

Leverandører:

Batteriprodukter

Motorcentrum er den professionelle sparringspartner indenfor batteridrevne havemaskiner. Batteriprodukterne opfylder alle miljøkrav og har samtidig en stærk ydeevne til enhver opgave uanset størrelse. Kom tættere på et godt arbejdsmiljø med et batteriprodukt fra Motorcentrum.

NB: En motorsav på batteri i dag har en ydeevne der svarer til en benzindrevet motorsav på 35 ccm. Mindre vægt, mindre støj – samme ydeevne.

Leverandører: