Park:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Træ og skov

Hos Motorcentrum har vi den rette maskine, når der skal arbejdes med træ. Uanset typen eller omfanget af arbejdet, er det vigtigt at vælge rigtigt første gang. Vi giver professionel rådgivning, sælger og servicerer motorsave, kompostkværne og flishuggere, som passer til det pågældende behov og gør arbejdet til en leg.

Motorsave

Valget af den rette motorsav er afgørende for arbejdsglæden. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel rådgivning, omkring kraft, ydeevne og konstruktion. Motorcentrums sortiment spænder fra særdeles kraftige maskiner til mindre save.

Leverandører:

Græstrimmere/buskryddere

Motorcentrum er eksperter i professionelt afvibrerede maskiner indenfor græstrimning, rydning af ukrudt, krat eller små buske. Vi finder den græstrimmer eller buskrydder, som passer til det aktuelle behov og rådgiver indenfor hjælpemidler, seletøj samt justering af al tilbehør.

Leverandører:

Kombisystem

Med et Kombisystem løses flere opgaver med samme maskine. Sammen med Motorcentrum udvælges de redskaber til kombisystemet, som passer til de aktuelle opgaver; fejning, græsslåning, kultivering, afgrening osv. Et kombisystem er nemt at transportere og opbevare. Motorcentrum hjælper naturligvis med at komme godt i gang

Leverandører:

Batteriprodukter

Motorcentrum er den professionelle sparringspartner indenfor batteridrevne havemaskiner. Batteriprodukterne opfylder alle miljøkrav og har samtidig en stærk ydeevne til enhver opgave uanset størrelse. Kom tættere på et godt arbejdsmiljø med et batteriprodukt fra Motorcentrum.

NB: En motorsav på batteri i dag har en ydeevne der svarer til en benzindrevet motorsav på 35 ccm. Mindre vægt, mindre støj – samme ydeevne.

Leverandører:

Kompostkværne/Flishuggere

En kompostkværn forvandler alle naturlige affaldsprodukter fra haven eller husholdningen til den fineste kompost, som får haven til at blomstre. Grene, hækaffald, græs, grøntsagsrester og selv hårdt træ kværnes, bearbejdes og bliver til værdifuld gødning til planterne. Hos Motorcentrum hjælper vi med at finde den helt rigtige kompostkværn.

Hos Motorcentrum findes flishuggere i alle størrelser lige fra modellen til kolonihaven til den flishugger, der skal passe til traktoren og hugge store stammer. Flishuggere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Leverandører:

Brændekløvere

Motorcentrum har et stort program af brændekløvere, save- og kløveanlæg mv. Egen import af tyske kvalitetsmaskiner åbner op for uendelige muligheder, uanset om du skal løse mindre opgaver eller har brug for store fuldautomatiserede anlæg. Brændekløvere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Leverandører:

Ukrudtsbekæmpelse

Ukrudtsbrænderen er et effektivt og miljørigtigt alternativ til kemisk bekæmpelse af ukrudt. 
Hos Motorcentrum forhandler vi ukrudtsbrændere, som alle er DG godkendt af Danmarks Gasmateriel Prøvning. 

Et nyt koncept - WeedControl - er en robust og effektiv serie af ukrudtsbrændere til montering på forskellige redskabsbærere herunder Vitra. Med WeedControl reduceres op til 60% i gasforbrug, hvorfor den pt. er den mest CO2 venlige måde at fjerne ukrudt på.

Leverandører: