Park:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Robotplæneklipper

Motorcentrum gør græsslåning nemt og ukompliceret. Uanset om græsarealet er fladt, skråt, tørt eller vådt, har vi den rette løsning til at holde græsset velklippet hele sæsonen uanset vind og vejr. Vi står klar til at hjælpe med valg af model til enten parken eller boldbanen.

Få en ALL INCLUSIVE løsning

Har I et stort græsareal foran virksomheden, som I gerne vil have fremstå nyslået, perfekt og imødekommende hver dag. Ingen behov for at ansætte en gartner eller tilkøbe græsklipning hver uge – vi klipper hver dag og sikre et perfekt udseende hele sommeren igennem.
Du kan som professionel kunde, erhvervsvirksomhed, kirker, kommuner m.fl. købe en komplet løsning for græsklipning. Du betaler det månedlige girokort og Motorcentrum levere:

  • opsætning af robotplæneklippere
  • igangsætning af robotplæneklippere når græsset starter med at gro
  • varetager driftopgaverne igennem hele sæsonnen
  • vi fjernovervåger maskinernes drift og igangsætter maskiner ved driftstop indenfor 24 timer
  • vi servicere maskinerne i vinterperioden

Lav en aftale om græsklipning med Motorcentrum over 3 eller 5 år.

Ring og book et konsulentbesøg. Vi kigger på opgaven og giver jer et tilbud.

Robotplæneklipper

Hos Motorcentrum stiller vi os til rådighed og ser gerne på potentialet ved at skifte til robotplæneklipning. Med udgangspunkt i jeres maskinpark og aktuelle omkostninger giver vi et bud på den mulige besparelse, som er at hente gennem køb og efterfølgende service af plæneklipperen. Vi tilbyder også flådestyringsprogrammer, som skaber overblik og kan styre flere robotter på samme tid – alt sammen med fokus på at frigive tid til andre opgaver.

Leverandører: