Park:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Renholdelse

Motorcentrum er den professionelle partner, når det gælder parkens udseende. Vi gør parkarbejdet til en leg både forår, sommer, efterår og vinter ved at yde rådgivning, sælge og servicere den maskine, der kan holde styr på enten blade, haveaffald, grus eller sne.

Løvblæsere/-sugere

Få fuld blæs på med en løvblæser fra Motorcentrum. En løvblæser/-sugere kan både blæse og suge, så blade og andet haveaffald fjernes i en fart. Vi giver rådgivning om, hvilken type der er optimal uanset i forhold til, hvor den skal bruges.

Leverandører:

Salt/grusning

Fastmonteret eller trukken, roterende tallerken eller udlægger, manuel indstilling eller automatisk reguleret. Motorcentrum finder løsningen på udlægning af salt, grus eller gødning.
Også når det gælder spredere til at gå bagved i plast eller rustfri.

Leverandører:

Fejemaskiner

Hos Motorcentrum findes fejemaskiner, der udelukkende fungerer som koste eller som kan løse en lang række opgaver både sommer og vinter som jordfræsning, stennedlægning, rivning af grusarealer og meget mere. Vi hjælper i mål med valget af fejemaskine, uanset om der er brug for en kost til fortovet eller en større model, som kan monteres på en traktor.
Såvel som komplete feje-/suge anlæg – klassens kraftigste fra Lindholdt maskiner monteret på Vitra redskabsbære.

Leverandører:

Ukrudtsbekæmpelse

Ukrudtsbrænderen er et effektivt og miljørigtigt alternativ til kemisk bekæmpelse af ukrudt. 
Hos Motorcentrum forhandler vi ukrudtsbrændere, som alle er DG godkendt af Danmarks Gasmateriel Prøvning. 

Et nyt koncept - WeedControl - er en robust og effektiv serie af ukrudtsbrændere til montering på forskellige redskabsbærere herunder Vitra. Med WeedControl reduceres op til 60% i gasforbrug, hvorfor den pt. er den mest CO2 venlige måde at fjerne ukrudt på.

Ukrudt kan også bekæmpes på sikker vis med mekanisk fjernelse med specialmaskinerne fra AS Motor. Alt-i-en arbejdsgang, fjernelse og opsamling – og samtidig med at løse sten m.m. ikke flyver omkring.

Se demo-video 

Leverandører: