Park:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Jordbearbejdning

Der er ingen grund til at gøre havearbejdet hårdere end nødvendigt. Hos Motorcentrum har vi et solidt udvalg af havefræsere og mosfjernere uanset om det er en lille have eller større arealer, der trænger til en kærlig, men kraftfuld hånd.

Fræsere

Et godt udbytte kræver, at jorden vendes jævnligt. Men fræsning kan være hårdt og opslidende arbejde uden det rette udstyr. Hos Motorcentrum har vi den rigtige maskine, uanset om det er den lille urtehave eller det store område, der står for tur. Ved køb af den rigtige jordfræser undgås det hårde arbejde, og jorden vendes som den skal.

Leverandører:

Vertikalskære/mosfjernere

En sund og flot græsplæne kommer ikke af sig selv men kræver vedligehold store dele af året. Med en plænelufter fra Motorcentrum fjernes ukrudt, mos og gammelt græsafklip og sikrer græsplænen lang levetid. Plæneluftning øger optagelse af næringsstoffer og gør plænen mere modstandsdygtig i de regnfulde perioder. Vertikalskærerne fås i forskellige bredder, i lette varianter, med eller uden fremtræk samt til at trække efter en traktor.

Leverandører:

Kantskæring

Motorcentrum har løsninger der er såvel håndholdte som selvkørende. Vælg om græskanten skal blive liggende, fræses væk i samme arbejdsgang eller skæres af og lægges til side.

Leverandører: