Park:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Håndholdte produkter

Motorcentrum er den professionelle sparringspartner indenfor batteridrevne havemaskiner. Batteriprodukterne opfylder alle miljøkrav og har samtidig en stærk ydeevne til enhver opgave uanset størrelse. Kom tættere på et godt arbejdsmiljø med et batteriprodukt fra Motorcentrum.

Motorsave

Valget af den rette motorsav er afgørende for arbejdsglæden. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel rådgivning, omkring kraft, ydeevne og konstruktion. Motorcentrums sortiment spænder fra særdeles kraftige maskiner til mindre save.

Leverandører:

Hækkeklippere

Motorcentrum hjælper med at komme nærmere den perfekte hæk gennem valg af den helt rigtige hækkeklipper. Vi rådgiver om ergonomi, ydeevne, vibrationstal og alsidig brug af hækkeklipperen, sådan at hækken står knivskarpt tilbage.

Leverandører:

Græstrimmere/buskryddere

Motorcentrum er eksperter i professionelt afvibrerede maskiner indenfor græstrimning, rydning af ukrudt, krat eller små buske. Vi finder den græstrimmer eller buskrydder, som passer til det aktuelle behov og rådgiver indenfor hjælpemidler, seletøj samt justering af al tilbehør.

Leverandører:

Kombisystem

Med et Kombisystem løses flere opgaver med samme maskine. Sammen med Motorcentrum udvælges de redskaber til kombisystemet, som passer til de aktuelle opgaver; fejning, græsslåning, kultivering, afgrening osv. Et kombisystem er nemt at transportere og opbevare. Motorcentrum hjælper naturligvis med at komme godt i gang

Leverandører:

Løvblæsere/-sugere

Få fuld blæs på med en løvblæser fra Motorcentrum. En løvblæser/-sugere kan både blæse og suge, så blade og andet haveaffald fjernes i en fart. Vi giver rådgivning om, hvilken type der er optimal uanset i forhold til, hvor den skal bruges.

Leverandører: