Park:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Beskæring/trimning

Motorcentrum er den professionelle sparringspartner, når det gælder valg af udstyr til at holde udendørsarealerne i topform. Hos os findes et bredt udvalg af motorsave, hækkeklippere, græstrimmere, buskryddere og kombisystemer af højeste kvalitet.

Motorsave

Valget af den rette motorsav er afgørende for arbejdsglæden. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel rådgivning, omkring kraft, ydeevne og konstruktion. Motorcentrums sortiment spænder fra særdeles kraftige maskiner til mindre save.

Leverandører:

Græstrimmere/buskryddere

Motorcentrum er eksperter i professionelt afvibrerede maskiner indenfor græstrimning, rydning af ukrudt, krat eller små buske. Vi finder den græstrimmer eller buskrydder, som passer til det aktuelle behov og rådgiver indenfor hjælpemidler, seletøj samt justering af al tilbehør.

Leverandører:

Kombisystem

Med et Kombisystem løses flere opgaver med samme maskine. Sammen med Motorcentrum udvælges de redskaber til kombisystemet, som passer til de aktuelle opgaver; fejning, græsslåning, kultivering, afgrening osv. Et kombisystem er nemt at transportere og opbevare. Motorcentrum hjælper naturligvis med at komme godt i gang

Leverandører:

Batteriprodukter

Motorcentrum er den professionelle sparringspartner indenfor batteridrevne havemaskiner. Batteriprodukterne opfylder alle miljøkrav og har samtidig en stærk ydeevne til enhver opgave uanset størrelse. Kom tættere på et godt arbejdsmiljø med et batteriprodukt fra Motorcentrum.

Leverandører:

Beskæring


Stort udvalg af sakse (manuelle eller på batteri) og save til beskæring – vores udvalg omfatter både manuelle og sakse på batteri. Håndholdte, med teleskop, til klatring eller til specialopgaver som at klippe roser uden at stikke sig.

Motorcentrum anbefaler til den professionelle bruge det japanske mærke ARS, som med deres helt unikke kromoverflade og kontruktion gør beskærearbejdet til en leg. Kom ind i butikken og prøv saksen du aldrig vil glemme.

Leverandører: