Vi gør det hele helt!

Motorcentrum er Silkeborg største maskinforretning for private og professionelle – altid med kunden i centrum. Vores fornemmeste opgave som servicerende faghandel er at komme med den optimale løsning på din udfordring. Sagt med andre ord, så er vi først tilfredse, når du går herfra med det produkt, der matcher både dit behov og din pengepung. Hverken mere eller mindre.

Hos Motorcentrum står vi altid til rådighed med faglig ekspertise, uanset om det gælder produkter til skoven, haven, parken eller marken. Vi sætter en ære i at kende vores kunders arbejdsområder for at kunne give den allerbedste rådgivning og sælger derfor udelukkende produkter, som vi kender helt til bunds.

content/butikken1.jpg
Mød vores dygtige medarbejdere


Alle medarbejdere hos Motorcentrum er specialiserede i at hjælpe dig bedst muligt på vej, før du investerer i en maskine eller et redskab. Løbende opdatering gennem kurser og efteruddannelse sikrer, at du som kunde er i de bedste hænder, når du træder ind ad døren hos os.

Service er en selvfølge


Hos Motorcentrum er alle maskiner klargjort og tilpasset dig som kunde, før du forlader os igen. Vi sørger naturligvis for grundig demonstration og vejledning, sådan at du kommer godt, effektivt og sikkert i gang.Vi servicerer alle typer maskiner og har et stort reservedelslager, der dækker stort set alle nødsituationer. Skulle der mod forventning være reservedele, som vi ikke ligger inde med, skaffer vi dem til dig fra dag til dag.
Velkommen hos Motorcentrum!

content/butikken2.jpg