Gå til Plæneservice
Menu
Landbrug:

Hos Motorcentrum ved vi, at det kan være svært at træffe beslutningen om, hvilke landbrugsredskaber der egner sig til netop dit behov. Med vores indgående kendskab til landbrugsdrift, kan vi tilbyde et varieret udvalg af de bedste maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter - så kan du altid føle dig sikker på, at gå herfra med det rette produkt og et godt grundlag til større arbejdsglæde med effektivitet og sikkerhed i højsædet.

Træ og skov

Med det rette udstyr bliver arbejdet lettere, mere effektivt og altid en smule sjovere. Hos Motorcentrum har vi derfor sikret os at kunne præsentere et bredt udvalg af kvalitets havemaskiner, som gør dit arbejde til en leg. Uanset typen og omfanget af arbejdet, er det vigtigt at vælge det rette udstyr i første omgang. Det hjælper vi dig gerne med, igennem professionel rådgivning, salg og service af både motorsave, kompostkværne og flishuggere. Og som altid finder vi sammen den bedst mulige løsning til dit behov.

Motorsave

Motorsave er kraftfulde værktøjer, men hvordan sikrer du dig, at din sav er kraftfuld nok til opgaven? Motorcentrum står klar som din professionelle sparringspartner, når du skal vælge iblandt de mange maskiner. Vi har et bredt udvalg af produkter og et indgående kendskab til alle motorsavenes konstruktion, ydeevne og kraft, så du er sikret den rette sav til jobbet.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Græstrimmere/buskryddere

Er du på udkig efter nye buskryddere, eller måske du mangler en græstrimmer? Indstil din søgen og lad os rådgive dig – vores viden er til for at blive spredt. Hos Motorcentrum er vi eksperter indenfor afvibrerede maskiner til ukrudtsbekæmpelse, græstrimning, krat og mindre buske. Derfor står vi klar til at vejlede dig, når du skal vælge nye haveredskaber i den store produktjungle.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Kombisystem

Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne løse dine forskellige opgaver med den samme maskine? Hos Motorcentrum slår vi et slag for kombisystemet, som gør fejning, græsslåning, kultivering og afgrening med samme maskine muligt. Så sparer du pladsen under transportering og opbevaring, og din arbejdsgang bliver lettere. Vi står klar til at vejlede, når du skal udvælge hvilke redskaber der bør indgå i dit kombisystem, afhængig af dine opgaver. Så er du sikret en kyndig gennemgang og introduktion i brugen af dit nye vidundersystem!

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Kompostkværne/Flishuggere

Med en kompostkværn kan du få haven til at blomstre med naturlige affaldsprodukter som grene, hækaffald, græs, grøntsagsrester og hårdt træ. Affaldet kværnes og bearbejdes så du kan genbruge og samtidig spare turen på genbrugspladsen! Hos Motorcentrum står vi klar til at vejlede dig i valget af den rette kompostkværn til dit formål. Så er du sikker på at have det rette udstyr til dagens gode gerning.

Vores fagpersonale deler også gerne ud af deres viden, til dig som er på udkig efter en flishugger til kolonihaven, eller en flishugger som skal passe til traktoren og hugge de helt store stammer. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsmaskiner, så du kan finde dit rette match.

Flishuggere fra Motorcentrum findes i 230V med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører:

Brændekløvere

Hos Motorcentrum ved vi, at brændekløvere, save- og kløveanlæg skal være kraftfulde og effektive, så du hurtigt kan komme videre med dine opgaver. Derfor har vi egen import af tyske kvalitetsmaskiner, så mulighederne bliver uendelige, uanset om du skal løse mindre opgaver, eller har brug for store fuldautomatiserede anlæg. Vi kan rådgive dig, når du skal vælge imellem markedets mange muligheder.

Brændekløvere fra Motorcentrum findes i 230V med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Kontakt os for rådgivning

Se udvalget hos vores leverandører: