Landbrug:

Til både det lille og det større landbrug har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør både arbejdet lettere, sikrere og langt mere effektivt.

Reparation og service af alle typer landbrugsmaskiner

Vi reparerer og servicerer alle landbrugsmaskiner og landbrugsredskaber - hos dig eller på vores professionelle værksted afhængig af, hvad der er mest fordelagtigt for dig. Udskiftning og reparation af hydraulikslanger og dæk udfører vi hurtigt og effektivt, og vi er lagerførende på udvalgte produkter. Vi er autoriseret forhandler af mange mærker, for eksempel Hauer, Agrolux, Maschio, og Hydroman, og kan vælge den optimale løsning i forhold til pris og kvalitet hver gang.

 

Kompetent rådgivning fra faguddannet personale

Vi ved, hvad vi snakker om. Hos Motorcentrum er du sikker på kompetent rådgivning og grundig demonstration, når du køber landbrugsmaskiner, tilbehør til landbrugsmaskiner og landbrugsredskaber. Vi kender dit arbejdsområde og sørger for, at du bliver betjent af specialisten på dit område. Professionel service og rådgivning er i højsædet for os alle.