Have:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Træ og skov

Hos Motorcentrum finder du den rette maskine, når du skal arbejde med træ. Uanset om du er fritidslandmand eller blot skal save brænde til børnenes bålsted, er det vigtigt at vælge rigtigt første gang. Vi giver professionel rådgivning, sælger og servicerer motorsave, kompostkværne og flishuggere, som passer til dit behov og gør arbejdet til en leg.

Motorsave

Valget af den rette motorsav er afgørende for arbejdsglæden, når der skal skæres eller saves. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel rådgivning, uanset om du skal fælde store træer eller blot save brænde op til brændeovnen. Vores brede udsnit af motorsave er din garanti for at gå herfra med den perfekte model.

Leverandører:

Kompostkværne/Flishuggere

En kompostkværn forvandler alle naturlige affaldsprodukter fra haven eller husholdningen til den fineste kompost, som får haven til at blomstre. Grene, hækaffald, græs, grøntsagsrester og selv hårdt træ kværnes, bearbejdes og bliver til værdifuld gødning til dine planter. Hos Motorcentrum hjælper vi dig med at finde den helt rigtige kompostkværn.

Hos Motorcentrum finder du flishuggere i alle størrelser lige fra modellen til kolonihaven til den flishugger, der skal passe til traktoren og hugge store stammer. Flishuggere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Leverandører:

Brændekløvere

Motorcentrum har et stort program af brændekløvere, save- og kløveanlæg mv. Egen import af tyske kvalitetsmaskiner åbner op for uendelige muligheder, uanset om du skal løse mindre opgaver eller har brug for store fuldautomatiserede anlæg. Brændekløvere fra Motorcentrum findes i 230V, med benzinmotorer eller til PTO på traktoren.

Leverandører: