Have:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Robotplæneklippere

Motorcentrum gør græsslåning nemt og ukompliceret. Uanset om græsarealet er fladt, skråt, tørt eller vådt, har vi den rette løsning til at holde græsset velklippet hele sæsonen. Hos Motorcentrum finder du et bredt udvalg af græsslåningsmaskiner, uanset om du er den aktive havetype – eller den dovne, der helst vil nyde græsslåningen fra solstolen med god samvittighed og kaffe i koppen.

Robotplæneklipper


Drømmer du om en robotplæneklipper, står Motorcentrum klar til at hjælpe dig på rette spor med valg af model. Vi kommer også gerne på besøg for at give den bedste vejledning i forhold til netop din have. Motorcentrum sørger for, at robotplæneklipperen bliver korrekt installeret og tilbyder efterfølgende service af din nye bedste ven, der holder din græsplæne perfekt klippet uanset vind og vejr.

Leverandører: