Have:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Renholdelse

Motorcentrum er din partner, når det gælder havens udseende. Vi gør havearbejdet til en leg både forår, sommer, efterår og vinter ved at yde rådgivning, sælge og servicere dit nye yndlingslegetøj, der kan holde styr på enten blade, haveaffald, grus eller sne.

Løvblæsere

Få fuld blæs på med en løvblæser fra Motorcentrum. En løvblæser kan både blæse og suge, så du bliver blade og andet haveaffald kvit i en fart. Hos os får du rådgivning om, hvilken type du bør vælge, uanset om du skal i haven eller gøre rent i skuret eller laden.

Leverandører:

Sneslynger

Sne er smukt. Men sne er også bøvlet at flytte på, hvis arbejdet skal foregå med håndkraft. Men en sneslynge fra Motorcentrum kan du rydde stier og fortove i et snuptag og flytte sneen hen, hvor den kan bruges til snemænd fremfor at ligge i vejen.

Leverandører:

Fejemaskiner

Hos Motorcentrum finder du fejemaskiner, der udelukkende fungerer som koste eller som kan løse en lang række opgaver både sommer og vinter som jordfræsning, stennedlægning, rivning af grusarealer og meget mere. Vi hjælper dig i mål med valget af din uundværlige følgesvend, uanset om du har brug for en kost til fortovet eller en større model, der kan monteres på en traktor.

Leverandører: