Have:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Jordbearbejdning

Der er ingen grund til at gøre havearbejdet hårdere end nødvendigt. Hos Motorcentrum har vi et solidt udvalg af havefræsere og mosfjernere uanset om det er en lille have eller større arealer, der trænger til en kærlig, men kraftfuld hånd.

Fræsere

Et godt udbytte kræver, at jorden vendes jævnligt. Men fræsning kan være hårdt og opslidende arbejde uden det rette udstyr. Hos Motorcentrum har vi den rigtige maskine til dig, uanset om det er den lille urtehave eller det store område, der står for tur. Du undgår det hårde arbejde, og jorden vendes som den skal.

Leverandører:

Plænelufter/Vertikalskære/Mosfjernere

En sund og flot græsplæne kommer ikke af sig selv men kræver vedligehold store dele af året. Med en plænelufter (også kaldet vertikalskære) fra Motorcentrum fjerner du let ukrudt, mos og gammelt græsafklip og sikrer din græsplæne lang levetid. Plæneluftning øger optagelse af næringsstoffer og gør plænen mere modstandsdygtig i de regnfulde perioder – og dermed er din grønne oase sikret, når det er tid til et hvil.

Leverandører: