Have:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Håndholdte produkter

Uanset om der skal skæres, saves, klippes eller trimmes, finder du hos Motorcentrum et bredt udvalg indenfor håndholdte produkter af højeste kvalitet. Vi rådgiver dig om type, kraft, ydeevne mv., så du går herfra med den optimale løsning til præcis dit behov.

Motorsave

Valget af den rette motorsav er afgørende for arbejdsglæden, når der skal skæres eller saves. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel rådgivning, uanset om du skal fælde store træer eller blot save brænde op til brændeovnen. Vores brede udsnit af motorsave er din garanti for at gå herfra med den perfekte model.

Leverandører:

Hækkeklippere

Motorcentrum hjælper dig med at indfri drømmen om den perfekte hæk gennem valg af den helt rigtige hækkeklipper. Hos os får du rådgivning om ergonomi, ydeevne og alsidig brug af din nye hækkeklipper, sådan at din hæk står knivskarpt tilbage.

Leverandører:

Græstrimmere/buskryddere

Motorcentrum er eksperter i alt indenfor græstrimning, rydning af ukrudt, krat eller små buske. Uanset om du er husejer eller professionel bruger finder du hos os den græstrimmer eller buskrydder, som passer til dit aktuelle behov.

Leverandører:

Kombisystem

Med et Kombisystem løser du flere opgaver med den samme maskine. Sammen med os kan du udvælge de redskaber til kombisystemet, som passer til dine opgaver; fejning, græsslåning, kultivering, afgrening osv. Et kombisystem er nemt at transportere og opbevare. Motorcentrum hjælper dig naturligvis med at komme godt i gang.

Leverandører:

Løvblæsere

Få fuld blæs på med en løvblæser fra Motorcentrum. En løvblæser kan både blæse og suge, så du bliver blade og andet haveaffald kvit i en fart. Hos os får du rådgivning om, hvilken type du bør vælge, uanset om du skal i haven eller gøre rent i skuret eller laden.

Leverandører: