Have:

Uanset havens størrelse har Motorcentrum et stort og varieret udvalg af maskiner, værktøj og redskaber fra de fleste større producenter. Købet af den rigtige maskine eller det rigtige redskab gør dit havearbejde til en leg.

Græsslåning

Motorcentrum yder professionel rådgivning, uanset hvilken type plæne eller plæneklipper, der er tale om. Hos os er alle maskiner samlet, klargjorte og afprøvet før udlevering. Derudover får du som kunde hos Motorcentrum altid en grundig instruktion i, hvordan du får mest muligt ud af din nye maskine.

Robotplæneklipper


Drømmer du om en robotplæneklipper, står Motorcentrum klar til at hjælpe dig på rette spor med valg af model. Vi kommer også gerne på besøg for at give den bedste vejledning i forhold til netop din have. Motorcentrum sørger for, at robotplæneklipperen bliver korrekt installeret og tilbyder efterfølgende service af din nye bedste ven, der holder din græsplæne perfekt klippet uanset vind og vejr.

Leverandører:

Plæneklipper

Er du typen, som helst selv vil gå bagved plæneklipperen, finder du med garanti den rette maskine hos Motorcentrum. Med udgangspunkt i din have rådgiver vi dig om, hvilken plæneklipper, der passer bedst til dit behov. Et bredt udsnit af leverandører sikrer, at købet matcher både din græsplæne og din pengepung.

Leverandører:

Havetraktorer

En havetraktor er ikke bare en havetraktor, men en alsidig og kraftfuld partner i og udenfor haven. Hos Motorcentrum er du sikret den rigtige model, som passer nøjagtigt til dit behov. Vi guider dig igennem klippemetoder og giver dig råd om udstyr til både sommer og vinterens brug af din nye havetraktor.

Leverandører:

Riders

En Rider fra Husqvarna eller Jonsered gør havearbejdet til rendyrket nydelse. Med frontmonteret klippebord og centerstyring kommer du effektivt ind i alle hjørner af haven. Den patenterede BioClip-funktion sørger for et fremragende findelingsresultat og en sublim finish. Hos Motorcentrum guider vi dig til den rette model, hvor komfort og kontrol er helt i top.

Leverandører:

Zero Turn

En Zero Turn havetraktor sikrer maksimal effektivitet og er velegnet både til fritidslandbruget og den krævende professionelle bruger. Hastigheden er høj, klippekapaciteten stor, og manøvredygtigheden i top. Hos Motorcentrum guider vi dig til den rette model tilpasset dit behov.

Leverandører: